Overslaan en naar de inhoud gaan
Smullen
uit de streek

Uit in de streek

Gelegen in het buitengebied van Zevenaar vindt u Landwinkel Zevenaar met bijbehorende Landcafé van familie Schouls. De familie runde voorheen een tuinderij waar vele soorten bomen en planten gekweekt werden. De tuinderij maakte plaats voor een tuincentrum; tuincentrum GroenRijk. En in dat tuincentrum vindt u Landwinkel Zevenaar!

Tuincentrum

Een bijzondere Landwinkel dus, omdat deze Landwinkel als enige in Nederland is gevestigd in een tuincentrum. Bij Tuincentrum GroenRijk Zevenaar vindt u alles wat u nodig heeft om tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Als u door het rijk gesorteerde tuincentrum loopt komt u vanzelf bij deze ruim opgezette en zeer sfeervolle Landwinkel en het Landcafé.

Ontspannen uitstapje!

Landwinkel Zevenaar is hét adres voor een ontspannen uitstapje. Kijkt u eens rustig rond welke Nederlandse en lokale streekproducten wij voor u hebben liggen. Ook als u op zoek bent naar boerendelicatessen of een origineel cadeau of relatiegeschenk in de vorm van een fraai boeren cadeau- of kerstpakket moet u beslist bij Landwinkel Zevenaar zijn!

Landcafé

Even lekker bijkomen kan in ons Landcafé en geniet van een heerlijke kop koffie met ambachtelijk gebak of vers en rijkelijk belegd broodje! Of laat u verrassen met heerlijke sappen en smoothies. De meeste ingrediënten komen rechtstreeks uit de Landwinkel van het boerenerf.

Kom kijken! Kom beleven! U komt toch ook?

'