Overslaan en naar de inhoud gaan
Vlees
van dichtbij

Hollands Wild

In onze Landwinkel vindt u een uitgebreid assortiment ganzenvlees van Hollands Wild. Hollands Wild werkt samen jagers, vissers en wildplukkers en brengt zo het beste uit de Hollandse natuur op je bord.

Waarom Hollands Wild?

  • -Hollands Wild komt echt wild uit de Nederlandse en vrije natuur
  • -Wild is het meest milieuvriendelijke en diervriendelijke vlees.
  • -Wild krijgt geen groeihormonen of antibiotica toegediend
  • -De jagers van Hollands Wild dragen bij aan bescherming van de natuur en verbetering van de biodiversiteit filmpje Hollands Wild.

Boerderij Dykhoeve

Op Boerderij Dykhoeve wordt gewerkt met passie voor de dieren en het boerenleven. Alle dieren leven zoals dat hoort: lekker buiten in alle vrijheid en gezondheid. Met een grote variatie aan voeding waarbij ze lekker kunnen scharrelen, wroeten en stoeien. Het vele bewegen, de afwisselende voeding en het ontspannen leven zorgen voor een eerlijk en heerlijk stukje vlees. Je proeft het verschil!

Deze manier van boeren laat zien dat je goed vlees kunt eten op een verantwoorde en respectvolle manier naar dier en milieu.

Buffelboerderij Zevenaar

Een boerderij met stoere waterbuffels in het buitengebied van Zevenaar, gehouden op diervriendelijke wijze in stropotstallen, en in het voorjaar en de zomermaanden in de buitenlucht.

Het vlees is rijk van smaak en heeft een opvallend laag cholesterol- en caloriegehalte.